• fu'a itulau

Meafaigaluega Fa'aletino Fou Fa'amatalaga Maketi i Fafo

Le tele o fa'amasinoga fa'aletonu ma le fa'avae e uiga i le maketi i fafo o mea faigaluega fa'amalositino mai le afa lona lua o lenei tausaga e o'o i le amataga o le tausaga a sau:

 

01

O Europa i Sisifo o loʻo faasolosolo malie ona toe foʻi i lona olaga aʻo leʻi faʻamaʻi, ae ona o le paʻu o le tamaoaiga, ua faʻaitiitia ai le faʻatau.O mea faigaluega e su'e le tau maualalo po'o oloa e ese'ese.

 

02

Ona o le taofiofia o le Iuni a Europa ma le Iunaite Setete, o le tele o oloa i le maketi a Rusia ua liliu atu i Saina ma Asia mo le faatauina mai.

 

03

O faʻatauga i luga ole laiga i le Iunaite Setete, o loʻo faʻatusalia e Amazon, o loʻo i ai i se tulaga tumu, ma soʻo se tasi e mafai ona nofoia le maketi o le a mafai ona tausia faʻatau.Ae mo le ofisa tutoatasi, o le vaaiga iina o loo "tulaga ese" pea.

 

04

Ina ua maeʻa le galu o le agai i luga o maketi i Asia i Sautesasae, Iapani, ma Korea i Saute, na faasolosolo malie lava ona maalili i le tulaga.Faatasi ai ma le tatalaina atoa o tuaoi o Saina, e le mafai ona toe foi mai le fale gaosi oloa.A fa'aitiitia tupe maua, fa'aitiitiga fa'anatura.

 

05

O le itulagi Latina Amerika o se mealilo, ma o le tamaoaiga e matua afaina lava i tulaga faaupufai.Ae ui i lea, o tamaiti aʻoga iina e masani lava ona faʻamoemoe ma leai ni tupe e taʻalo ai le malosi.E le talafeagai le faʻamoemoe o se faʻamaʻi pupuu.

 

06

O uso o Ausetalia ma Niu Sila, e tutoatasi mai le lalolagi, e ola tutoatasi, fiafia ma manuia.

 

07

O le lautele o le va o le tamaoaiga i le va o atunuu e pei o Central, Southeast Asia, ma Aferika i Matu o se mealilo matala, ma seivagana ua i ai ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa, e saogalemu pea le faʻalagolago i le tau-lelei.

 

O le mea o loʻo i luga o se mea faʻavalevalea mama, ma afai e iai se mea e tutusa ai, o se mea faʻafuaseʻi.


Taimi meli: Me-24-2023