• fu'a itulau

Le Ta'iala Atoa: Fa'atauina o se Ta'avale Ta'avale - Muamua-lima po'o le Lua-lima

O e mafaufau e tu'ufa'atasia se ta'avale ta'avale i lau fa'aletino masani?Fa'afetai i le faia o se fa'ai'uga lelei!O le ta'avale ta'avale ose masini fa'amalositino sili ona lelei e mafai ai ona e fa'amalositino i le mafanafana o lou lava fale.Ae peita'i, a fa'atau se ta'avale ta'avale, e te ono va'ava'ai i le va o le fa'atauina o se ta'avale lima muamua po'o se ta'avale lua.I totonu o lenei blog, o le a matou suʻesuʻeina le lelei ma le le lelei o filifiliga taʻitasi e fesoasoani ia te oe i le faia o se faʻaiuga malamalama.

FILIFILI TEADMILL

Treadmill lima e tasi:

1. Fa'amautinoaga lelei:
O se tasi o faʻamanuiaga autu o le faʻatauina o se taʻavale lima muamua o le faʻamaoniga lea o le maualuga maualuga.O nei masini e fou ma ua mae'a su'esu'ega lelei a'o le'i alu i le maketi.Ole mea lea e fa'amautinoa ai e te mauaina se oloa tumau ma fa'atuatuaina, e masani lava ma se fa'amaonia.

2. Fa'ailoga maualuluga:
O ta'avale ta'avale muamua e masani ona fa'atumuina i foliga fa'apitoa e fa'afetaui ai le tele o mana'oga fa'aletino.O nei mea e mafai ona aofia ai le mataʻituina o le fatu, fuafuaga faʻaletino faʻamalositino, filifiliga faʻaoga e mafai ona fetuutuunai, mata feʻaveaʻi, ma le fetaui ma polokalama faʻamalositino.O nei foliga e mafai ona faʻaleleia atili ai lou poto masani i taʻaloga ma faʻatagaina mo se toleniga sili atu ona patino.

3. Ola umi:
O ta'avale ta'avale lima muamua e masani lava e umi lona ola ona o le tulaga fou ma le le fa'aaogaina.A tausia lelei, o nei masini e mafai ona tautuaina oe mo le tele o tausaga, faʻamautinoaina se faʻatupeina mautu i lau malaga faʻalesoifua maloloina ma le malosi.

4. Faigofie e fa'avasega:
O se ta'avale lima e tasi e ofoina atu le fetuutuunai pe a o'o mai i le fa'avasegaina.E mafai ona e filifilia le mea faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga ma foliga e sili ona fetaui ma au sini faʻamalositino.O lenei tulaga o le fa'avasegaina e fa'amautinoa e te maua tonu le mea e te mana'o ai, e aunoa ma se avanoa e fa'amalie ai.

Treadmills fa'aaogaina:

1. Tau fa'atinoga:
O se tasi o mea sili ona iloga o le filifilia o se taʻavale faʻaaogaina o le tau faʻasaoina e mafai ona e faʻamoemoeina.O ta'avale ta'avale fa'aaogaina e masani lava ona taugofie nai lo mea fou, ma avea ai ma filifiliga sili atu ona taugofie.Afai o loʻo e i luga o se tupe faʻaalu pe e te le o mautinoa pe saʻo se taʻavale mo oe, o le faʻatauina o se taʻavale faʻaaoga atonu o se filifiliga atamai.

2. potu feutanaiga:
A fa'atau se ta'avale fa'aaoga, e iai sau avanoa i le fa'atalanoaina o le tau.E le pei o ta'avale fou fou ma se tau fa'amautu, o ta'avale fa'aaoga e ofoina atu le avanoa e fa'atautala ai, e mafai ai ona e faia se fefa'ataua'iga e fetaui ma lau paketi.

3. Eseeseese:
O le maketi ta'avale fa'aaoga e ofoina atu le tele o filifiliga.Pe o e su'eina se mea fa'apitoa, fa'ata'ita'iga, po'o se fa'ata'ita'iga tuai o se ta'avale e le o toe i ai i luga o le maketi, e foliga mai e te mauaina le tele o filifiliga i filifiliga fa'aoga.

4. Puipuiga o le siosiomaga:
E ala i le fa'atauina o se ta'avale fa'aaoga, e te saofagā i se olaga gafataulimaina e ala i le fa'aitiitia o otaota ma fa'alauiloa le toe fa'aogaina o punaoa.O lenei filifiliga e ogatasi ma le faatupulaia o le manaoga mo mausa taumafa e fa'alelei i le si'osi'omaga.

i le faaiuga:

Mulimuli ane, o le filifiliga e faʻatau se taʻavale faʻaaogaina poʻo se taʻavale faʻaaogaina e sau i lalo i ou lava manaʻoga, paketi, ma sini faʻamalositino.O ta'avale ta'avale muamua e ofoina atu le fa'amautinoaga lelei, foliga fa'apitoa, ma le tumau umi.I le isi itu, o taʻavale faʻaaogaina e ofoina atu filifiliga taugofie, fefaʻatauaʻiga, eseese, ma saofagā i se olaga ola faʻaleleia.

Ae e te leʻi faʻatau, mafaufau i mea e pei o lau paketi, le tulaga o lau taʻavale faʻaaoga, ma soʻo se tau faaopoopo mo le tausiga poʻo le toe faʻaleleia.E tusa lava po o le a lau filifiliga, o le faʻatauina o se taʻavale e mautinoa lava o se tupe faʻaalu aoga i lou soifua maloloina ma le malosi.Manuia le tamo'e!


Taimi meli: Iul-11-2023